Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Ege.fi on Ege-Finanace Oy:n tuottama palvelu, joka tarjoaa pikalainoja ilman takaajia ja vakuuksia äkilliseen rahan tarpeeseen. Yritys on ollut alalla jo vuosia ja kuuluu isompaan yritysryhmään. Rahat siirtyvät myönteisen luottopäätöksen jälkeen asiakkaan tilille heti asiakaspalvelun aukioloaikoina. Asiakaspalvelun ollessa suljettu, lainahakemukset käsitellään ja rahat siirretään heti seuraavana aamuna. Lasku lähetetään asiakkaan antamaan osoitteeseen tai sähköpostitse.

Ege.fi:n Palvelut

Ege-lainan voi saada vähintään 20-vuotias Suomen kansalainen, jolla on raha-asiat kunnossa. Ege Finance Oy tarkistaa hakijan antamat tiedot ennen luottopäätöksen tekemistä. Ege.fi myöntään uusille asiakkaille 100-2800 lainoja. Maksuaika on luoton suuruudesta riippuen 3-12 kuukautta.

Ege.fi pikalainaa haetaan ensimmäisen kerran nettihakemuksella, joka löytyy yrityksen verkkosivuilta. Vanhat asiakkaat voivat hakea uutta luottoa myös tekstiviestillä tai puhelinpalvelun kautta. Uutta luottoa voi hakea vasta, kun vanha on maksettu pois ja suoritus näkyy yrityksen omassa maksujärjestelmässä. Ege panostaa kanta-asiakkuuteen ja kehittää palveluitaan asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti.

Ege.fi pikavippipalvelun hinnat

Lainojen kokonaiskustannukset määräytyvät lainasumman, koron sekä toimitus- ja käsittelykulujen mukaan. Lainan korko on kiinteä koko sopimuksen ajan ja on suuruudeltaan 50 %. Luottojen todellinen vuosikorko on lainasummasta riippuen n. 1600%. Tekstiviestien hinta on 1,90 euroa viestiltä, joita luoton hakemiseen tarvitaan tyypillisesti kaksi. Jos lähetetty viesti ei vastaa Egen ohjeita, peritään 5 euron käsittelymaksu. Puhelinpalvelun hinta on 1,20 €/min. Myöhästyneistä maksuista peritään viivästyskorkoa ja maksumuistutuksista peritään 5 euron maksu kappaleelta. Asiakas vastaa kaikista mahdollisista perimistoimista aiheutuneista kuluista.