Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Easycredit luoton lainapäätöksen saa heti eikä piilotettuja kuluja ole. Palvelulla on ollut yli 400 000 asiakasta ja sillä on maksuton asiakaspalvelu. Maksuaikaa on 12-98 kuukautta ja todellinen vuosikorko on maksimissaan 49,90 prosenttia.

Easycredit pähkinänkuoressa:

  • Easycredit joustoluotto 100 – 5000 euroa
  • Kenelle se myönnetään? yli 20-vuotiaille
  • Takasinmaksuaika 12-98 kuukautta
  • Todellinen vuosikorko maksimissa 49,90 %

Kuka voi hakea lainaa?

Easycredit lainaa voi hakea 20-70-vuotias luottokelpoinen henkilö. Hakemuksen tekeminen edellyttää, että tunnistautuu sähköisesti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Lainaa ei myönnetä luottotiedottomille.

Maksaako lainan hakeminen?

Lainaa voi hakea ilmaiseksi. Myönteinen lainapäätös sisältää kuitenkin sen, että täytyy maksaa luoton avausmaksu.

Milloin lainapäätöksen saa?

Alustavan lainapäätöksen saa heti lainahakemuksen yhteydessä, kun on suorittanut sähköisen tunnistautumisen. Tämä tulee tehdä verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Lopullisen lainapäätöksen saa tekstiviestillä.

Kuinka paljon voi saada lainaa?

Pikalainaa voi hakea 100-5000 euroa. Laina-aika määräytyy lainasumman mukaan. Jokaiselle hakijalle tehdään henkilökohtainen päätös luoton osalta lainahakemuksen pohjalta.

Mitkä ovat laina kustannukset?

Palvelun lainan kokonaiskustannukset muodostuvat avausmaksusta sekä lainakorosta. Jokaisen lainan kokonaiskustannukset näkee etusivun lainalaskurista.

Voiko lainahakemuksen tehdä, jos liittymä on prepaid tai salainen?

Se on mahdollista. Hakijan henkilöllisyys varmistetaan ensisijaisesti sähköisellä tunnistautumisella, jolloin hakija tunnistautuu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Mikä voi olla syynä, jos lainaa ei myönnettykään?

Yleisimmät syyt lainahakemuksen hylkäämiseen ovat voimassaoleva maksuhäiriömerkintä tai puutteelliset osoitetiedot. Voi olla myös mahdollista, että asiakkaalla on avoin laina yritykselle. Myös palvelun tekemä riskiarvio voi estää lainahakemuksen hyväksymisen.

Onko mahdollista maksaa lainaa takaisin sovittua nopeammin?

Mikäli avoimia laskuja ei ole ja tekee maksusuorituksen, maksu kirjautuu suoraan pääomaan. Tavallinen kuukausierän lasku muodostuu silti aina kuukauden 14. päivä. Halutessaan lainan voi maksaa takaisin sovittua suuremmissa erissä tai kokonaisuudessaan sovittua maksuaikataulua nopeammin. Jos haluaa maksaa lainan takaisin kokonaisuudessaan, tulee pyytää tarkka summa asiakaspalvelusta.

Mitä tapahtuu, jos lainamaksua ei onnistu maksamaan takaisin ajoissa?

Jos lainan takaisinmaksua ei suoriteta ajallaan, lähetetään maksumuistutus 14 vuorokauden kuluessa. Maksumuistutuksesta veloitetaan viisi euroa. Jos on vaikeuksia maksaa lasku, tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Kuinka suuri on lainan todellinen vuosikorko?

Lainan todellinen vuosikorko on summasta riippuen 46,69-49,77 prosenttia. Vuosikorko kuvaa todellista vuotuista korkoprosenttia, joka muodostuu luotosta aiheutuneista koroista ja kuluista.


  • Easycredit