Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Ota raha-asiasi haltuun Creditstarin avulla!

Creditstar joustoluoton avulla voit avata itsellesi helppokäyttöisen ja selkeän luottotilin nettiin. Voit hakea luottoa 50–2000 euroa – parhaassa tapauksessa saat rahat tilillesi alle kymmenessä minuutissa!

Monien luottokorttien hakeminen on työläs ja hidas prosessi ja pankeissa jonottaminen on monesti puuduttavan tylsää. Creditstarin virtuaalisen luottokortin kanssa asiat ovat toisin! Saat parhaat palvelut käyttöösi vain muutamalla klikkauksella ja sinä päätät milloin aika on sopiva!

Kuinka Creditstarin virtuaalinen luottokortti siis toimii?

Helpommin kuin voit kuvitellakaan! Ensimmäiseksi sinun tulee luoda itsellesi Creditstarin sivuilla oma käyttäjätilisi – tunnistautuminen tapahtuu näppärästi nettipankkitunnuksilla tai modernimmin mobiilivarmenteella.

Käyttäjätilin voit hankkia vaikka keskiyöllä ja aikaa siihen ei kymmentä minuuttia kauempaa tuhraudu. Kun käyttäjätilisi on viimeistelty, voit hakea itse luottoa. Luottosummat simppelisti alkaen 50 eurosta aina 2000 euroon asti! Luottohakemuksenkin voit jättää mihin aikaan vain ja se käsitellään heti palvelun aukioloaikoina. Takaisinmaksu luottotilissä onnistuu joustavasti osamaksulla tai jos haluat, vaikka kertamaksuna.

Creditstar-tietoisku:

Kenelle Creditstar-luottotili sopii? Yli 18-vuotiaille, Suomessa vakituisesti asuville, joilla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa.

Voit saada lainaa 50–2000 euroa ja maksuaikaa 30 vuorokaudesta aina 12 kuukauteen asti!

Tiesitkö, että kansainvälisellä tasolla Creditstarin palveluita käyttää jo yli 200 000 asiakasta.

Esimerkkilaina: 500 euroa, maksuaika 6 kuukautta, 97.63 € x 6. Todellinen vuosikorko: 75.27 %. Laske kätevästi lainalaskurilla kuukausierät jo valmiiksi!

Creditstarin lainatuote on nykyaikainen, henkilökohtainen luottotili. Tilin luominen on ilmaista ja maksat ainoastaan käyttämästäsi luotosta. Kun saat luottotilin käyttöösi, voit koska tahansa lähettää nostohakemuksia luottotilin käytettävissä olevan saldon puitteissa ja saada rahat nopeasti tilillesi!

Kuinka voin saada Creditstar-luottotilin käyttööni?

Vain parilla klikkauksella! Tee ensin itsellesi käyttäjäprofiili Creditstarin sivuilla ja täytä pyydetyt tiedot. Profiilin tehtyäsi voit tehdä luottotilin käyttöönottohakemuksen. Hakemukset käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina – siis joka päivä kello 9-21 välisenä aikana! Hakemuksen voit jättää mihin aikaan vain, vaikka yöllä ja vastaus odottaa sinua jo aamulla!

Huomaa, että ensimmäistä kertaa käyttäessäsi palvelua, sinun täytyy tunnistautua joko verkkopankkitunnuksin tai mobiilivarmenteella. Jokaisesta luotonhakijasta tehdään yksilöllinen luottokartoitus, jonka pohjalta Creditstar tekee lainapäätöksen.

Tilin luominen Creditstarille on sinulle täysin maksutonta! Maksat vain käyttämästäsi luotosta.

Voisinko minäkin saada Creditstar-luottotilin?

Varmasti, jos vain olet yli 18-vuotias Suomessa vakituisesti asuva suomalainen tai pysyvän oleskeluluvan omistava henkilö, jolla luottotiedot ovat kunnossa! Lisäksi sinulla tulee olla säännölliset tulot ja henkilökohtaiset nettipankkitunnukset tai oma mobiilivarmenne käytössäsi. Creditstar on vastuullinen luotonantaja ja haluaa olla varma, että heidän luottotilinsä sopii juuri sinun taloustilanteeseesi.

Kuinka nopeasti saan rahat omalle tililleni?

Creditstarilla on oma tili yleisimmin käytetyissä pankeissa, joten luoton käyttöönottohakemuksen hyväksymisen jälkeen siirtyvät rahat tilillesi useimmiten pankin sisäisenä siirtona – eli todella nopeasti. Pankkisiirron aika voi vaihdella riippuen pankin ehdoista, mutta yleensä se kestää noin 15 minuuttia.

Kuinka maksan luoton takaisin?

Ennen lainan hakemista määrittelet sinulle sopivan takaisinmaksuaikataulun (30 vrk – 12 kk). Jos valitset vaikka kuuden kuukauden maksuaikataulun, maksat erät takaisin kerran kuukaudessa. Luottosi saldoa vapautuu aina käyttöösi tekemiesi lyhennysten myötä. Ajantasaisen lainasi saldon näet aina omilta Creditstar-käyttäjätililtäsi.

Tiesithän, että maksat vain siitä mitä käytät! Toisin sanoen voit pitää Creditstar luottotiliä hyödyllisenä ja kuluttomana vararahastona yllättävän rahan tarpeen varalle. Maksat vain luotosta, jota käytät!

Voinko maksaa luottoni alkuperäistä maksuaikataulua nopeammin?

Kyllä voit! Se on jopa kannattavaa sinulle! Jos alkuperäinen maksuaikataulu oli vaikkapa kuusi kuukautta ja päätätkin maksaa lainasi kokonaisuudessaan takaisin jo kolmantena kuukautena, niin pääset halvemmalla maksaen luottokustannukset vain kolmelta kuukaudelta kuuden sijaan.

Tällaisissa tapauksissa kannattaa kuitenkin olla yhteydessä Creditstarin asiakaspalveluun, jotta saat varmasti oikean summan maksettavaksesi.

Voinko saada maksuvapaata?

Ehdottomasti. Maksuvapaata voit hakea 5-30 vuorokautta kirjautumalla Creditstarin sivuille käyttäjätunnuksillasi. Lyhennysvapaan myötä kaikkia tulevia kuukausimaksujen eräpäiviä siirretään eteenpäin. Lyhennysvapaan hakemisesta peritään käsittelymaksu.

Tehdessäsi uuden noston Creditstar-luottotililtäsi saat aina määritellä uuden maksuajan – jos vaikka ensimmäinen nostosi oli maksuajaltaan 3 kuukautta, voit seuraavan valita halutessasi vaikka 12 kuukautta!

Creditstarin muihin hyviin puoliin kuuluu ehdottomasti kansainvälisen toimijan vahva asiakaspalveluosaaminen. Asiakaspalvelu palvelee sinua joka päivä kello 9-21 välisenä aikana, joten saat kysymyksiisi varmasti pikaisen vastauksen vuoden jokaisena päivänä.


  • Creditstar