Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

100 - 4000 €

Lainasumma

- %

Korko alk.

49,85 %

Tod. vuosikorko alk.

3 - 36 kk

Laina-aika

19

Ikäraja

Credit24 -palvelun taustalla on MCB Finance Finland Oy, joka on vuorostaan osa Iso-Britannialaista, pörssonoteerattua MCB Finance Group Plc:tä. Palvelu tarjoaa tarjoaa lainoja ilman vakuuksia. Yleisinä vaatimuksina lainanottajalle on matkapuhelinliittymä sekä maksuhäiriöttömyys. Lainoja on saatavilla kolmea eri tyyppiä: pikalaina (50-1500 euroa, maksuaika 7-90 vuorokautta), express-laina (300-1500 euroa, maksuaika 4-9 kuukautta) sekä kulutusluotto (300-3000 euroa, maksuaika 10-24 kuukautta). Pikalainan vaatimuksena on 19-vuoden ikä. Kulutusluoton ikäraja on 23-vuotta, ja lisävaatimuksena on säännölliset tulot. Palvelun kotisivulla on laskuri, jossa voi valita haluamansa lainan tyypin, lainasumman sekä laina-ajan. Laskuri näyttää tällöin kuukausilyhennyksen, vuosikoron, päiväkoron sekä todellisen vuosikoron.

Credit24 lainan hakeminen ja maksut

Credit24 Online-verkkopalvelu on avoinna 24-tuntia vuorokaudessa, ja siellä onnistuu lainan hakeminen sekä henkilötietojen muuttaminen. Kirjautuminen onnistuu pankkitunnuksilla. Lisäksi verkkopalvelussa voi hallita lisäpalvelveluita: korottaa lainaa, ottaa maksuvapaata (palvelu maksaa 5 euroa), maksaa laina maksusuunnitelmaa nopeammin tai pidentää laina-aikaa (kustannus 10 euroa). Korko- ja saldotodistuksen saa 10 euron lisämaksusta. Maksuhuomautuksesta peritään 5 euron lisämaksu, ja asiakkaan pyytämästä maksujärjestelystä peritään 30 euroa kappale. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 08:00 – 22:00, lauantaisin 10:00-18:00 sekä sunnuntaisin 12:00-18:00. Asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse, faxilla, sähköpostilla tai verkkosivujen yhteydenottolomakkeella.

Lainahakemukset käsitellään asiakaspalvelun aukiollessa, ja päätöksestä ilmoitetaan tekstiviestillä. Handelsbankenin, Ålandsbankenin, Nordea, Sammon, Osuuspankin, Aktian , Säästöpankin, Paikallisosuuspankkien ja Tapiola pankin asiakkaat saavat lainan tilillensä noin varttitunnissa, siinä missä S-pankin asiakkaat saavat rahat noin 2-3 arkipäivän kuluessa. Muiden kuin edellämainittujen pankkien asiakkaat eivät voi hakea lainaa. Lainaa hakiessa kannattaa valmistautua toimittamaan palkkalaskelma ja esitäytetty veroilmoitus.

Lainaa lyhennetään laskulla, jonka Credit24 lähettää aina vähintään 15 vuorokautta ennen eräpäivää. Lasku on myös mahdollista saada sähköisessä muodossa, Itellan Netpostipalvelun sähköisenä laskuna tai sählöpostissa. Uutta lainaa voi hakea, kun edellinen laina on maksettu kokonaisuudessaan.


  • Credit24
Hae lainaa