Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Verrattoman edullista pikalainaa

Credigo tarjoaa Suomen selkeintä pikalainaa 100–2500 euroon saakka ja rahat voit saada tilillesi jopa 10 minuutissa! Maksuaikaa reiluun diiliin kuuluu jopa 60 kuukautta. Maksuttomalla lainahakemuksella sinäkin voit tarkistaa heti mahdollisuutesi saada pikaista rahoitusta! Mikä parasta, Credigon lainasta et maksa kuin lainan korkoineen – ei yllättäviä piilokuluja tai turhia tilinhoitomaksuja. Kuukausikorko 3,25–3,42 % lainan määrästä ja maksuajasta riippuen. Mikäli haluat, voit hakea myös maksuvapaata kuukautta.

Credigo lyhyesti:

  • Lainaa Credigolta voit saada 100–2500 euroa jopa 60 kuukauden maksuajalla.
  • Kenelle se käy? Yli 20-vuotiaille, joiden luottotiedot ovat kunnossa!
  • Korko? 3,25–3,43 % lainasta riippuen.

Maksuttomalla lainahakemuksella sinäkin saat heti vastauksen!

Yli 10 vuoden kokemuksella huippupalvelua

Credigo on palvellut tyytyväisiä asiakkaita Pohjoismaissa jo vuodesta 2006. Mikset sinäkin liittyisi yli 150 000 tyytyväisen edelläkävijän joukkoon ja toteuttaisit unelmiasi! Credigon yli 10 vuoden kokemus takaa ammattimaisen palvelun!

Vertailussa voitokas Credigo

Pikainen vertailu pikalainoista puhuu Credigon puolesta. Lainan korko on matala ja Credigo lainaprosessi on selkeä ja ytimekäs. Credigon omilla asiakassivuilla pysyt helposti ajan tasalla lainasi tilanteesta ja paperilaskutkin saat niin halutessasi suoraan kotiin – lisäkuluitta! Lisäksi maanantaista lauantaihin voit saada vastauksia lainakysymyksiisi kätevässä chatissa.

Kuinka haen Credigo-pikalainaa?

Helposti ja nopeasti! Täytät vain Credigon lainahakemuksen, jossa kerrot tarvitsemasi summan ja toivomasi maksuajan. Lainahakemusta varten kannattaa varata myös tulotositteesi, jota hakemuksessa myös kysytään. Viimeiseksi hyväksyt hakemuksesi henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi ja saat luottopäätöksen heti näytöllesi! Jokaiselle asiakkaalle tehdään henkilökohtainen luottokartoitus, jonka pohjalta lainapäätös tehdään.

Voinko minä saada lainaa?

Kyllä, mikäli olet vähintään 20-vuotias, jolla luottotiedot ovat kunnossa! Lisäksi tarvitset omat pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen tunnistautumista varten. Credigon maksuttomalla lainahakemuksella saat päätöksen lainasta välittömästi.

Miten Credigo voi tarjota niin edullista lainaa?

Yksinkertaisesti; Credigolla et joudu maksamaan mistään ekstrasta! Maksat vain lainan korkoineen ilman mitään avaus- tai tilinhoitomaksuja. Credigon näppärällä lainalaskurilla voit selvittää heti kuinka paljon laina juuri sinulle maksaa.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Arkisin jopa 10 minuutissa! Hyväksyttyäsi lainasopimuksen voit saada rahat tilillesi arkisin miltei heti asiakaspalveluaikoina (kello 9-17:30). Asiakaspalvelun ollessa suljettu voit odottaa rahoja tilillesi jo seuraavana pankkipäivänä.


  • Credigo