Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Credento täydentää taloutesi

Credento tarjoaa pienellä rahalla isot mahdollisuudet! Credentolta voit saada täysin vakuudetonta lainaa 1000–5000 euroa – jopa seitsemän vuoden maksuajalla. Lainapäätöksen saat heti näytöllesi ja rahat parhaassa tapauksessa tilillesi peräti samana päivänä! Nopein tapa selvittää voisitko juuri sinä saada lainaa, on täyttää Credenton maksuton lainahakemus! Alustavan lainapäätöksen saat heti näytöllesi!

Mikä Credento?

  • Credentolta lainaa jopa 5000 euroa reilulla maksuajalla, todellinen vuosikorko 21-49% lainasta riippuen.
  • Kenelle Credento sopii? Yli 22-vuotiaille suomalaisille, joilla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa.
  • Maksuttoman lainatarjouksen saat heti – eikä se sido sinua mihinkään!

Maksuton lainatarjous jopa minuuteissa!

Täytä Credenton vaivaton ja lyhyt lainahakemus, niin saat heti ilmaisen lainatarjouksen ja olet askeleen lähempänä tavoitteitasi! Credenton reilut maksuajat takaavat aina pienet kuukausierät – juuri sinun talouteesi sopivat. Lisäksi voit saada Credentolta vuosittain jopa kaksi maksuvapaata kuukautta!

Kuka voi saada Credento-lainan?

Yli 22-vuotias Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jolla luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi täytyy olla säännölliset palkka- tai eläketulot, matkapuhelinliittymä ja verkkopankkitunnukset. Lainahakemuksella selviää helpoiten, olisiko Credento se puuttuva pala talouteesi.

Kuinka nopeasti rahat maksetaan?

Hyväksyttyäsi saamasi lainasopimuksen, menee sopimus vielä lainakäsittelijälle lopulliseen tarkastukseen, jonka jälkeen rahat laitetaan heti maksuun! Maksu Osuuspankin, Nordean ja Danske Bankin tileille tapahtuu peräti samana päivänä, muiden pankkien tileille 1-3 pankkipäivässä. Erikoistapauksissa rahat voi saada myös rahalähetyksenä.

Miten paljon maksan takaisin kuukausittain?

Credenton laina on annuiteettilaina, eli maksat joka kuukausi saman summan. Lainalaskurin avulla voit nopeasti arvioida maksuerien suuruuden lainallesi. Takaisinmaksu aika on 2-7 vuotta ja lainan todellinen vuosikorko 21-49 % laina-ajasta ja –summasta riippuen.

Kun epäilet sinulle iskevän suuremman rahantarpeen lähiaikoina, on järkevää pyytää alustava, maksuton lainatarjous Credentolta ja kartoittaa mahdollisuutesi. Credenton lainaan et tarvitse takaajia tai vakuuksia, eikä lainatarjous sido sinua mihinkään.

Halutessasi voit maksaa lainan takaisin etuajassa ja toisaalta, jos olet hoitanut lainasi lainaehtojen mukaisesti, voit kuuden kuukauden kuluttua hakea lainaasi korotusta. Lainahakemuksen voit jättää mihin vain kellonaikaan helposti ja nopeasti!


  • Credento