Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Aika on rahaa ja CashBuddyn kanssa aika on nopeaa rahaa!

Meistä jokainen on ollut siinä tilanteessa, kun odottelulle ei yksinkertaisesti ole aikaa. Kun kiire iskee ja haluat rahat nopeasti tilillesi, kannattaa kääntyä CashBuddyn puoleen. CashBuddy tarjoaa nopeaa vakuudetonta kulutusluottoa 1000 – 3000 euroa ja lainapäätöksen heti!

Ilmainen lainatarjous välittömästi ja nopea käsittelyaika

Suomalainen osakeyhtiö CashBuddy Oy on tunnettu kilpailukykyisyydestään ja reiluudestaan lainamarkkinoilla. Kaikki palvelut on pyritty modernisoimaan ja käytössäsi on jopa mobiilikäyttöinen lainahakemus! Voit siis hakea lainaa milloin vain, missä vain ja nopeammin kuin koskaan aiemmin.

Joustavia ratkaisuja joka tilanteeseen

Lainapalvelun nettisivut paljastavat raikkaasti erottuvan, asiakkaidensa hyvinvoinnista välittävän rahoittajan, joka kertoo lainan todelliset kulut selkeästi ja ymmärrettävästi. CashBuddy on todella perinteinen lainantarjoaja, joka tarjoaa erilaisia rahoitusratkaisuja aina pikalainasta kulutusluottoon. Lainoissa on yllättävän pitkät maksuajat lainasummiin verrattuna, jopa 60 kuukautta maksuaikaa!

Tietoa CashBuddy lainasta:

CashBuddy on aina kätesi ulottuvilla. Lainapäätöksen saat heti!

  • Ikäraja: 20 vuotta
  • Lainasumma: 1000-3000 euroa
  • Takaisimaksuaika: 12-60 kuukautta
  • Lisäksi vanhana asiakkaana sinulla on myös mahdollisuus hakea lainallesi korotusta.

Kuinka nopeasti saan rahat tilille?

Lainatarjouksen hyväksyttyäsi, allekirjoitettuasi ja liitteet toimitettuasi maksetaan laina viimeistään seuraavana arkipäivänä. Hyvä neuvo rahojen saannin nopeuttamiseksi onkin lainahakemuksen mahdollisimman huolellinen täyttäminen.

Miten haen lainaa?

Helposti ja nopeasti milloin vain täyttämällä lainahakemuksen nettisivujen kautta tai vaikka kännykälläsi. Määrittelet haluamasi lainasumman ja maksuajan, sekä täytät hakulomakkeen. Lainahakemusta käsitellään automaattisesti sitä mukaan, kun täytät lomaketta ja lainapäätöksen saat heti näytöllesi!

Lainan saannin nopeuttamiseksi kannattaa varata verkkopankkitunnukset, tilinumerosi ja palkka- tai eläkelaskelmasi käden ulottuville. Voit helposti ottaa vain kuvan esim. palkkalaskemastasi ja lähettää sen lainahakemuksessa.

Tarvitsenko lainaani varten vakuuksia tai takaajan?

Et! CashBuddy tarjoaa aina vakuudetonta lainaa, jota varten et takaajaakaan tarvitse.

Voinko hakea lainaa auton ostoa varten?

Saamasi lainan voit käyttää juuri, kuten haluat. Lainarahoituksen käyttökohdetta ei kysellä.

Voinko minäkin saada lainaa?

Toki, kunhan olet vähintään 20-vuotias, vakituisesti Suomessa asuva Suomen kansalainen, jolla luottotiedot ovat kunnossa ja sinulla on säännöllisiä tuloja. Lainapäätös tehdään aina sinusta yksilöllisesti tehdyn luottokartoituksen pohjalta.

Kuinka pitkän maksuajan lainalleni voin saada?

CashBuddy tarjoaa jopa 1-5 vuoden maksuaikoja. Voit valita pitkän maksuajan juuri sinun taloudellesi sopivan kuukausierän saavuttamiseksi.

Miten hyväksyn saamani lainatarjouksen?

Lähetät vain CashBuddylle tulotositteesi ja allekirjoitat lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Kaikki lainaehdot ja –maksut ovat selkeästi esillä sinulle koko lainanhakuprosessin ajan, sillä CashBuddy haluaa panostaa läpinäkyvyyteen ja rehellisyyteen.

Sain lainatarjouksen, onko minun pakko nostaa rahat?

Ei tietenkään. Hyväksyt lainasopimuksen vain, jos haluat. Lainahakemus on sinulle täysin ilmaista, eikä sido sinua mihinkään.

Saanko lisäneuvoja tai vastauksia lainaani liittyen?

Tottakai. Asiakkaana sinulla on aina käytössäsi maksuton OmaBuddy-palvelu, jonka kautta voit tarkistaa lainatietosi milloin vain. OmaBuddyn kautta voit myös helposti tehdä muutoksia lyhennysohjelmaasi. Lisäksi asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@cashbuddy.fi.

Voinko saada lainaani lyhennysvapaan kuukauden tarvittaessa?

Kyllä voit. Tämänkin asian voit käden käänteessä hoitaa OmaBuddy-palvelun kautta, kunhan vain teet sen viimeistään viikkoa ennen seuraavan lyhennyserän erääntymistä.

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin kello 9-12.30

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@cashbuddy.fi

Puhelinnumero: 010 802 252


  • Cashbuddy