Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hae lainaa

100 - 2000 €

Lainasumma

98 %

Korko alk.

255,40 %

Tod. vuosikorko alk.

3 - 34 kk

Laina-aika

18

Ikäraja

Blue Finance maksaa rahat tilille jo 10 minuutissa!

Kun yllättävä rahantarve iskee, kannattaa valita nopean toiminnan rahoitusratkaisu! Blue Finance lainapalvelu onkin salamannopeaa: lainapäätöksen saat aina vain kolmessa minuutissa ja rahat tilille 10 minuutin kuluessa! Myös lyhyt ja ytimekäs lainahakemus nopeuttaa prosessia, eikä sinun tarvitse toimittaa turhia todistuksia tai liitteitä.

Vaihtoehtoja eri tarpeisiin

Blue Financen vaihtoehtoina lainaratkaisuksi ovat perinteinen ja nopea pikavippi tai todella joustava tililuotto. Pikavippiä on mahdollista saada 100-700 euroa ja joustoluottoon voit saada aina peräti 2000 euron luottorajan! Molempien lainatuotteiden takaisinmaksuajat ovat erittäin reilut: pikavippiä voit maksaa jopa kuudessa erässä 360 päivän ajan ja joustoluoton takaisinmaksu onnistuu omien kriteeriesi mukaan.

Uudet asiakkaat nauttivat huimasta ensilainaedusta!

Sinisen suomalainen Blue Finance liputtaa osaavan ja ymmärtävän asiakaspalvelun puolesta. Asiakasta todella hemmotellaan, sillä tällä hetkellä yritys tarjoaa uusille asiakkailleen ilmaisia ensilainoja aina 300 euroon asti! Asiakas on Blue Financelle aina arvokas ja heidän asiakaspalvelunsa onkin avoinna vuoden jokaisena päivänä kello 7-23 – aina valmiina auttamaan.

Blue Finance lyhesti:

  • Ikäraja: 18 vuotta.
  • Lainasumma: pikavippi 100-700, joustoluotto 100-2000 euroa.
  • Vain uudessa Blue Finance -pikavipissä: ei asiakirjojen toimitusta tai Instantor -tarkistusta!
  • Tästä pääset vertailemaan Blue Finance tuotteita: www.bluefinance.fi

 

Kuka voi saada lainaa?

Blue Finance lainoja voivat saada vähintään 18-vuotiaat Suomessa vakituisesti asuvat, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi käytössä tulee olla henkilökohtainen, suomalainen pankkitili ja matkapuhelinnumero tai muu henkilöllisyyden todistava väline, kuten verkkopankkitunnukset.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Hyväksytyn lainapäätöksen saatuasi voit saada rahat tilille jopa kymmenessä minuutissa palvelun aukioloaikoina eli 7-23, joka päivä! Yöllä haetut lainasummat maksetaan siis kello 7 seuraavana aamuna.

Mitä tarkoittaa kuluton ensilaina?

Kuluton ensilaina tarkoittaa todella lainaa ilman lisäkuluja, kuten korkoja tai palvelumaksuja. Tällaista kulutonta ensilainaa voivat saada Blue Financen uudet asiakkaat ja lainasumma on 100-300 euroa. Maksuaikaa kuluttomalle ensilainalle saat 14 vuorokautta.

Kuinka paljon voin saada lainaksi?

Pikavippimuotoista lainaa voit saada 100-700 euroa ja joustoluottoa 100-2000 euroa tarpeesi mukaan.

Kuinka paljon lainan korko ja muut kustannukset ovat?

Pikavipin nimelliskorko on 30 % ja toimituspalkkio 15 % – huomioithan, että näitä kuluja ei tule 100-300 euron kuluttomaan ensilainaan! Joustoluoton kuukausikorko taas on 8 % ja nostopalkkio 15 %.

Mikä on Blue Finance –lainojen takaisin maksuaika?

Pikavipin takaisinmaksuaika on ruhtinaallinen 12 kuukautta ja joka toinen kuukausi on lyhennysvapaa! Joustoluoton ensimmäinen lasku erääntyy maksettavaksi noin 30 päivän kuluttua nostosta ja maksuaikaa voi saada joustoluotolle jopa 3-34 kuukautta.

Milloin voin tehdä uuden noston joustoluottotililtä?

Ihan koska vaan! Voit käyttää joustoluottotiliäsi täysin oman tarpeesi mukaan. Ainoa raja on käytettävissä oleva luottolimiitti, eli se kuinka paljon olet jo nostanut täydestä 2000 eurosta. Luottoa kuitenkin vapautuu aina takaisin käytettäväksesi, kun maksat sitä takaisin.

Miten maksan lainan takaisin?

Lainasta lähetetään sinulle tavallinen paperilaskun, jonka voit maksaa verkossa, konttorilla tai vaikkapa maksuautomaatilla.

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin kello 7-23

Sähköpostiosoite: info@bluefinance.fi

Puhelinnumero: 0600 303 060 [1,95€/min]


Hae lainaa