Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Etsitkö yli 10 000 euron lainaa?

Nopeimman, suuren lainan löydät Bigbankilta, jolta lainaa voit saada peräti 2000 – 40 000 euroa! Ja vieläpä todella edullisesti, nimittäin juuri nyt Bigbank lainan korko on alkaen vain 4,49%! Ja Bigbankin tavoitteena on olla asiakkailleen turvallinen ja luotettava pankki, joten korko pysyy samana koko laina-ajan! Laina-aikaakin on parhaimmillaan tarjolla jopa 10 vuotta.

Saat vastauksen heti näytöllesi!

Kun täytät selkeän ja lyhyen lainahakemuksen, saat vastauksena heti luottopäätöksen, joten aikaa ei tämän lainan kanssa turhaan tuhlaannu. Jopa isompikin kulutusluotto on tililläsi arkisin jopa saman päivän aikana! Hae lainaa nyt ja saat päätöksen heti!

Kuinka saada paras mahdollinen laina?

Bigbank lainan korko määräytyy aina yksilöllisesti. Myös lainattava summa arvioidaan aina henkilökohtaisesti. Voit kuitenkin itse vaikuttaa lainasi etuihin yksinkertaisesti! Parhaat lainaehdot ja suurimman lainasumman voitkin saada helposti pyytämällä hakemukseesi mukaan yhteisvastuullisen hakijan eli yhteishakijan. Saat yhteishakijan kanssa aina edullisimman koron ja suurimman lainasumman!

Bigbank lyhyesti:

  • Ikäraja: 22 vuotta.
  • Lainasumma: 2000 – 40 000 euroa.
  • Laina-aika: 6-120 kuukautta.

Kenelle Bigbank laina sopii?

Bigbank lainaa voivat saada vähintään 22-vuotiaat, Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi lainan saamista varten pitää hakijoiden nettotulojen olla kolmen lainahakemusta edeltäneen kuukauden ajalta vähintään 1200 euroa kuussa.

Hakemuksia Bigbank käsittelee joka päivä ja laina maksetaan arkisin tilillesi yleensä jo saman päivän aikana.

Näin haet lainaa:

  1. Valitse lainalaskurilla sopiva lainasumma ja laina-aika. Klikkaa sitten ’hae lainaa’ –painiketta.
  2. Täytä henkilötietosi (asumis-, ja työsuhdetiedot). Vahvista antamasi tiedot ja lähetä hakemus.
  3. Vastauksen saat tekstiviestinä ja sähköpostina. Voit nyt allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti!

Lainan hakeminen onnistuu helposti vaikka älypuhelimella, tabletilla tai ihan tietokoneella.

Kuka sopii yhteishakijaksi lainallesi?

Yhteishakijan tulee täyttää samat ehdot kuin päälainanhakijankin, siis ikärajan on täytyttävä, luottotietojen oltava kunnossa ja tulojen kohdallaan. Yhteishakijaksi voit pyytää vaikka avopuolisoa, siskoa, tai ystävää. Periaatteessa kuka vain, joka täyttää yllämainitut ehdot sopii. Myös yhteishakijan on allekirjoitettava lainasopimus, kuten päähakijankin.

Lainan korko määräytyy aina henkilökohtaisesti.

Bigbank lainan vuosikorko on huippuedullisesti alkaen vain 4,49 %. Korko määräytyy aina yksilöllisesti mm. takaisinmaksukyvyn arvioinnin perusteella.

Esimerkkilaina: 6 000 € lainasumma, sopimusaika 5 vuotta ja korko 4,49 %, kuukausierä 121 €. Sopimusmaksu 175 €, tilinhoitomaksu 9,5 €/kk ja KSL:n mukainen todellinen vuosikorko (APR) 9,5 %. Takaisinmaksettava summa 7 280 €

Lainan takaisinmaksu sujuu helposti

Bigbank lainaa maksat takaisin joustavasti kuukausierinä. Laskut tuodaan sinulle aina kotiin asti ja ajankohtaiset maksutiedot löydät joka laskusta.

Yritys

Lainapalvelu kuuluu Bigbank A/S Suomen Sivuliikkeelle. Heidän toinen lainapalvelu on Nopsalaina.

Bigbank yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloaika: ma-pe klo 9-16.30.

Puhelin: 09 4259 9691

Sähköpostiosoite: info@bigbank.fi

Posti: PL 334, 00101 Helsinki