Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Maksuton lainatarjous näytölle heti – lainaa jopa 1000 – 50 000€!

Lentoyhtiön pankki Bank Norwegian on viimein meidän suomalaistenkin ulottuvilla. Bank Norwegian on selkeä ja helppokäyttöinen nettipankki, jolta voit hakea matalakorkoista ja vakuudetonta pankkilainaa heti tilillesi.

Unelmia aurinkorannoista, pikainen taskurahan tarve vai akuutti remonttikassan riittämättömyys – olipa tarpeesi mikä hyvänsä, löytyy Bank Norwegianilta juuri sinulle sopiva, nopea ja edullinen laina. Lainaa alkaen 1000 eurosta aina 50 000 asti!  Saat yksilöllisen lainatarjouksen heti, eikä rahoituksesi käyttökohteita kysellä. Ehkä sinulla on useita kalliskorkoisia pikavippejä ja luottokorttilainoja, jotka haluaisit maksaa pois kohtuullisemmin; Bank Norwegian tarjoaa mahdollisuuden yhdistää kalliit pikalainasi ja saada lainallesi tasainen, matala korko.

Lentoyhtiö Norwegianiin kuuluva Norwegian Finans Holding ASA omistaa Bank Norwegianin ja takaa luotettavan, laadukkaan palvelutason. Lainahakemuksen tekeminen on aina maksutonta, eikä sido sinua mihinkään. Mikä kätevintä, voit hakea lainaa netissä milloin vain ilman rasittavaa jonottamista pankissa ja hitaita käsittelyprosesseja!

Kuka voi saada Bank Norwegianin lainarahoitusta?

  • 23-vuotias
  • vähintään kolme vuotta Suomen väestörekisterissä ollut henkilö, jolla on
  • luottotiedot kunnossa, matkapuhelinliittymä, sähköpostiosoite sekä verkkopankkitunnukset.

Alustavan lainapäätöksen saat heti sähköpostiisi ja mikäli saat myönteisen päätöksen, voit saada rahat heti tilille tai enintään muutaman päivän viiveellä.

Voit saada lainaa 1000-50 000 euroa joustavilla laina-ajoilla ilman takaajia tai vakuuksia. Korko alkaen 4,99 %. Lainan korko määräytyy lainanhakijan taloudellisen tilanteen mukaan. Sinä päätät otatko lainan, lainan hakeminen on aina maksutonta sinulle!

Kuinka haen lainaa Bank Norwegianilta?

Helposti missä vain! Täytät vain Bank Norwegianin lainahakemuksen heidän nettisivuillaan ja mikä parasta, lainatarjouksen saat heti näytölle!

Tarvitsenko jonkun vakuuden tai takaajan lainalleni?

Et missään nimessä. Koska Bank Norwegian on modernin ajan nettipankki, myöntää se lainan ilman vakuuksia tai takaajia sinusta tehdyn luottokartoituksen perusteella, pohjautuen antamiisi tietoihin.

Kuinka nopeasti voin saada rahat tililleni?

Hyväksyttyäsi lainasopimuksen, voit saada lainarahat tilillesi jopa minuuteissa! Bank Norwegian lähettää sinulle vahvistusviestin sähköpostitse, kun laina on maksettu sinulle.

Miten Bank Norwegian voi tarjota niin edullisia lainoja?

Bank Norwegianin toimintaperiaate on nykyaikainen. Palvelut on täysin keskitetty verkkoon ja näin ollen kulut voidaan pitää asiakkaille alhaisina. Bank Norwegian lainaa aina omaa rahaansa, eikä sinun siis tarvitse maksaa mitään välittäjille. Automatisoitu ja digitaalinen nettipankki tarjoaa tehokkaan palvelun ja keskittyy todella vain olennaiseen.

Entä jos haluan maksaa lainani nopeammin takaisin tai muuttaa maksusuunnitelmaa?

Voit maksaa lainan kokonaisuudessaan nopeammin takaisin ilman lisäkuluja. Ota vain yhteyttä asiakaspalveluun, niin saat oikean summan maksusuorituksellesi. Maksusuunnitelman muuttaminen taas onnistuu kätevästi milloin vain, jos olet noudattanut tähän asti lainasi maksusuunnitelmaa. Lähetä vain sähköpostia osoitteeseen mail@banknorwegian.fi ja valitse uusi kuukausierä tai takaisinmaksuaika.

Kannattaako minun käyttää yhteishakijaa?

Ehdottomasti kannattaa! Bank Norwegian haluaa tarjota sinulle aina sopivimman mahdollisen ratkaisun ja mahdollisuuksia parantaaksesi voit ilmoittaa lainahakemuksessasi rinnakkaishakija mukaan, jolloin sinulla on suurempi todennäköisyys saada hakemasi laina ja myös mahdollisesti matalempi korko.

Sain myönteisen lainapäätöksen ja hyväksyin lainaehdot, mutta en sittenkään tarvitse lainaa. Voinko peruuttaa lainan?

Kyllä. Lain mukaan sinulla on 14 vuorokautta aikaa peruuttaa sopimus. Lainan hakeminen tai lainapäätöksen saaminen ei maksa mitään.

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin kello 11-17

Sähköpostiosoite: mail@banknorwegian.fi

Puhelinnumero: +358 7532 66 200


  • Bank Norwegian