Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Parhaat tärpit mistä edullinen autolaina!

Onko unelmissasi ensimmäisen oman auton hankinta? Tai ehkä on tullut vaihtaa uudempaan malliin? Kenties perheesi on kasvanut ja lisätila on tarpeen? Oli tarpeesi auton suhteen mikä hyvänsä, kannattaa ehdottomasti vertailla ja tutkia parhaita rahoitusvaihtoehtoja ja löytää itselleen paras autolaina.

Auton laadusta ei todellakaan kannata tinkiä, vaikka oma budjettisi olisikin pieni: tällöin lisärahoitus lainan muodossa tosiaan kannattaa. Ota huomioon myös taloutesi hankinnan jälkeen, pidä siis silmällä lainojen korkoja ja etsi itsellesi sopivin takaisinmaksuaikataulu!

Tällä kertaa käymme läpi kolme hyvää vinkkiä autolainan suhteen, jotta voisit tehdä sujuvat autokaupat.

Kartoita ensin tarpeesi ja vaihtoehdot!

On järkevää miettiä ensin huolellisesti kuinka paljon lainaa oikeastaan tarvitset. Parempi on hakea hieman oletettua tarvetta isompaa lainaa, jotta voit tarvittaessa maksaa vaikka hieman lisäosistakin tai yllätävistä huoltokuluista. Hyviä autolaina -vaihtoehtoja ovat myös erilaiset jousto- ja tililuotot, joiden kautta voit hakea rahaa juuri sen verran kuin tarvitset.

Kannattaa aloittaa erilaisten lainavaihtoehtojen etsintä kattavien lainanvälityspalveluiden, kuten Rahalaitos, Freedom Rahoitus tai Lendo kautta! Tällä tavalla saat nopeasti ja helposti lukuisia lainatarjouksia ja samalla saat selville kuinka paljon lainaa voit saada.

Rahalaitos tavoittaa jopa yli 15 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Lendonkin kattavasta valikoimasta löytyy peräti 15 eri pankkia. Freedom-rahoitus etsii lainaa ainakin 10 yhteistyöpankin joukosta.

Tarvitsetko nopeasti yli 40 000 euroa?

Joskus autokaupoilla löytyy sellainen helmi, jota ei vain voi jättää odottamaan. Kun mahdollisuus tulee, kannattaa siihen tarttua nopeasti. Esimerkiksi Bank Norwegian on tällaisessa tapauksessa aivan verraton vaihtoehto, heiltä voit saada vakuudetonta autolainaa jopa 1000-50 000 euroa! Parasta Bank Norwegianin palvelussa on kuitenkin se, että saat lainapäätöksen heti näytöllesi ja voit tehdä nopeitakin ostopäätöksiä.

Kokeile tästä lainamahdollisuuksiasi Bank Norwegianilla: www.banknorwegian.fi

Tavanomaiset pankitkin tarjoavat toki autolainaa, mutta lainanhakuprosessi on moderneja digiajan pankkeja hitaampaa. Autolainoja kulutusluottomuotoisesti tarjoavat esimerkiksi Nordea ja Danske Bank. Tavallisten pankkien lainanmyöntämisen kriteerit voivat myös olla hieman tiukemmat ja myös sen takia kannattaa lainoja vertailla.

Auto ja laina samassa paketissa!

Joissakin tapauksissa sinun mahdollista hakea autoliikkeen rahoitusta suoraan autonhankinnan yhteydessä, etkä välttämättä tarvitse edes käsirahaa. Esimerkiksi Santander tarjoaa todella fiksua All-In-One-pakettia, joka paketoi sinulle kaikki samaan kuukausierään. Voit valita pakettiin siis autorahoituksen, huoltopalvelut, autovakuutukset, rengaspalvelut sekä kaikki muut haluamasi lisäpalvelut.

Täältä pääset tutustumaan Santanderin autorahoitus-vaihtoehtoihin: https://www.allinone.fi/