Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Hankinta haaveissa ja lainaa ottamassa? Olemme koonneet sinulle ajankohtaisimmat lainatarjoukset! Voit saada lainasi ilman mitään kuluja! Tutustu alla oleviin tarjouksiin ja toteuta haaveesi jo tänään.

Lainaa nopeasti ja helposti – jopa ilman kuluja

Vakuudettomat kulutusluotot ja pikalainat ovat nykyaikainen ja nopea tapa saada helpotusta tilapäiseen lainatarpeeseen. Ei ole kuitenkaan ihan sama, mistä lainasi otat! Useat lainapalvelut tarjoavat uusille asiakkailleen lainaa jopa ilmaiseksi. Voit siis kokeilla lainapalvelu tietyin ehdoin täysin ilman nostokuluja tai tilinhoitomaksuja. Osa eduista tulee automaattisesti lainahakemuksen jätettyäsi, osa tarjouksista on kampanjakoodin takana. Usealla lainapalvelulla ilmainen ensinosto on jatkuva etu, osa tarjoaa ilmaista lainaa kampanjaluontoisesti tietyn ajan.

Kuten mitä tahansa lainaa ottaessasi, ota lainasi harkiten ja lue aina lainaehdot hyvin. Oikeaan aikaan otettu laina, jonka voit saada täysin maksutta, voi kuitenkin antaa hetkellisen jouston tilanteeseen, jossa nopea lainansaanti on tärkeää. Maksuttomat pikavipit ovat hyviä tilanteisiin, jossa sinun täytyy esimerkiksi maksaa varausmaksu heti ja tilipäiväsi on vasta parin viikon kuluttua. Lyhyt laina-aika tarkoittaa, että lainat ovat tarkoitettu lyhytaikaisiksi mutta monet niistä, voivat olla varalla ja aina saatavillasi. Useat tililuottoihin perustuvat lainat eivät maksa, mikäli niistä ei tee nostoja. Niitä voi pitää samalla tavalla vararahastona kuten luottokorttiakin. Huomaathan kuitenkin, että ilmaiset lainat ovat kertaluonteisia tarjouksia ja ne koskevat yleensä vain uusia palvelun käyttäjiä. Tarkemmat ehdot tarjouksista löytyvät lainantarjoajan internetsivuilta.

Vaikka ilmaisia lounaita ei olekaan, miten olisi ilmainen laina? Tutustu esimerkiksi näihin lainatarjouksiin:

Vivus – kertalainaa 400 euroa ilman kuluja

Vivus houkuttelee kokeilemaan palveluaan ja tarjoaa uusille asiakkailleen ensimmäisen lainan kuluttomasti ja korottomasti. Lainan todellinen vuosikorko on 0 % eli maksat takaisin vain sen, mitä lainaat. Enimmäismäärä kuluttomalle ensilainalle on 400 euroa ja laina-aika on noin kuukausi. Ensilainaa tarjotaan omana lainatuotteena. Uuden asiakkaan tulee rekisteröityä palveluun, jonka jälkeen lainahakemuksen täyttäminen käy käden käänteessä. Lainapäätöksen saa saman tien. Lainapalvelu on avoinna kello 7-23. Vivus on yksinkertainen ja helppo tapa lainata rahaa. Selkeä ja luotettava lainapalvelu.

Eurolimiitti – 500 euron ensilaina ilman nostokuluja

Eurolimiitti tarjoaa korotonta lainaosuutta osana päätuotettaan. 500 euron ensilaina myönnetään ilman nostokuluja. Luottosopimuksen voimassaolo on ilmaista eikä sinulta peritä kiinteää vuosimaksua tai muita kuluja. Luoton nostot ja nostoprovisiot ovat korottomia niiden laskutusta seuraavaan eräpäivään saakka eli maksuton ensilaina on maksettava pois ensimmäisenä eräpäivänä. Eurolimiittiä voidaan myöntää 21 vuotta täyttäneille, luottokelpoiselle ja raha-asiansa hyvin hoitaneelle suomalaiselle. Eurolimiitti sopii tililuoton ystävälle ja pitempiaikaiseenkin käyttöön. Lainahakemus on helppo täyttää.

 

Limiitti.fi – pidä varalla tai käytä 300 euron ilmainen lainasi

Limiitti.fi tarjoaa kesäetuna uusille asiakkaille ensimmäisen 300 € noston ilman nostokuluja 2 000 € Limiittilainasta. Kyseessä on jatkuva laina, jolloin voit tarvittaessa tehdä nostoja sinulle myönnetyn luottorajan puitteissa. Mikäli et käytä palvelua, et myöskään maksa tilistä mitään. Voit siis halutessasi pitää sitä myös varalla esimerkiksi kokeiltuasi ilmaisella ensilainalla. Palveluun tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla ja lainahakemuksen voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lainapäätöksen saat heti. Hyvä pikkulainan tarpeeseen ja selkeästi käytettävä lainapalvelu.

 

Suomilimiitti – ensimmäinen nosto kuluitta 1000 euroon asti

Täysin suomalaisen Suomilimiitin houkutteleva ensilaina on tarjous, jossa avattuasi 2000 € tililuoton, saat ensimmäisen noston kuluitta aina 1000 euroon asti. Kulutonta maksuaikaa lainalla on seuraavan kuun loppuun asti eli jopa 60 vuorokautta. Jatkossakin maksat vain luoton käytöstä, sillä palvelu ei sisällä lainkaan vuosimaksua tai kiinteitä kustannuksia. Suomilimiitti on yksi suosituimmista lainapalveluista Suomessa. Tarjoaa summaltaan isointa maksutonta lainaa jopa yli kuukauden maksuajalla. Käytössäsi myös näppärä lainalaskuri. Mikäli haluat jatkossa tehdä lisää nostoja Suomilimiitiltä, lainoihin on mahdollista saada maksuvapaita kuukausia.

 

Euro24 – hyödynnä kampanjakoodi ja tee 500 euron ensinosto maksutta

Kampanjakoodilla KESÄ17 saat nostokuluttoman ensilainan 500 euroon saakka Euro24 -lainapalvelusta. Avaa luottotili 2000 euron luottolimiitillä ja nauti uuden asiakkaan edustasi. Luottohakemus on ilmainen ja lainapäätöksen saat ihan hetkessä. Kampanjakoodi lisätään lainahakemukseen, jolloin etu on käytettävissäsi. Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen rahat kilahtavat tilillesi muutamassa minuutissa. Seuraa ajankohtaisia kampanjatarjouksia Euro24:n internetsivuilta. Nopea ja yksinkertainen lainapalvelu.