Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Ainalaina.fi on vuodesta 2006 asti toiminut, Oy Netford Capital Ltd:n tarjoama pikalainapalvelu, joka tarjoaa uusille asiakkailleen lainoja ilman takuita aina 200 euron summaan saakka, sekä vanhoille asiakkailleen aina 1000 euroon saakka. Lainan saamisen vaatimuksena on Suomen kansalaisuus, 21-vuoden ikä, säännölliset tulot, pankkitili, luottohäiriöttömyys sekä matkapuhelinliittymä. Netford Capital on Suomen Pienlainayhdistys Ry:n jäsen. Yhdistys ajaa hyvää luotonantotapaa ja eettisiä sääntöjä.

Lainataulukot näkyvät Ainalainan etusivulla. Taulukossa lainan kulut on ilmoitettu rahamuodossa. Laina-aikoja on kolme: 14 päivää, 15+15 päivää (kaksi lyhennnystä) sekä 30 päivää. Suuremmat lainat myönnetään vain vanhoille, aikaisemmat lainansa hyvin hoitaneille asiakkaille.

Ainalaina lainan hakeminen

Lainan voi hakea joko verkkopalvelussa (jossa uudet käyttäjät ensin rekisteröityvät) tai SMS-viestillä. Ensimmäinen laina on aina otettava verkkopalvelussa, jossa tunnistaudutaan pankkitunnuksilla. Siellä lainan hakija määrittää myös salasanan, jonka avulla voi myöhemmin hakea lainoja tekstiviestillä. Verkkopalvelussa hakeminen on ilmaista, tekstiviesti maksaa 1,90 euroa per viesti. Lainapäätös tulee tekstiviestinä, johon vastataan OK kolmen tunnin sisällä lainan hyväksymiseksi. Tekstiviestit maksavat 1,90 euroa per viesti. Näin ollen yhden lainan hakeminen maksaa kahden tekstiviestin veloituksen verran. Maksuliikenne toimii aamulla kello seitsemän ja illalla kello yhdentoista välillä. Laskun saa halutessaan sähköpostiin. Luottoja voi olla ainoastaan yksi kerrallaan. Lainahakemuksia käsitellään aamulla seitsemästä iltayhteentoista asti

Rahat siirtyvät tilille noin puolen tunnin sisällä, mikäli lainanhakijan pankki on Säästöpankki, Sampo, Osuuspankki, Nordea, Aktia, Tapiola tai Handelsbanken. Muiden pankkien asiakkaat odottavat muutaman arkipäivän. Ainalainan asiakaspalvelu on auki 24 tuntia vuorokaudessa, sekä puhelimessa että sähköpostissa. Asiakaspalveluun soittaminen maksaa 1,51 euroa per minuutti, ja puhelut nauhoitetaan laadun parantamiseksi. Ainalainalla on sivustollaan myös blogityyppinen uutisosio, josta voi lukea ajankohtaisia uutiskatkelmia.

Lue lisää muista vastaavanlaisita tuotteista sivuiltamme:


  • Ainalaina