Vertaa halvin lainayhtiö minuutissa ja säästä jopa tuhansia euroa!

Aasa lainaa peräti 10 000 euroa reilulla maksuajalla!

Hae jopa 2000 – 10 000 euroa kulutusluotto Aasalta – saat lainapäätöksen sähköpostiisi hetkessä! Jos arvostat lainassa vakuudettomuutta ja sitä, että voit jopa ilman takaajaa saada suuremman lainan, on Aasa todella hyvä vaihtoehto! Saat aina reilun 6-60 kuukauden maksuajan. Korko alkaen vain 9,9%!

Lainan saat nopeasti netistä!

Lainahakemus on todella pikaista täyttää ja lainapäätöksen saat samana päivänä suoraan sähköpostiisi. Rahat voit käyttää oman päätöksesi mukaan, Aasa ei rajoita mitenkään sitä, mihin käytät lainasi. Lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, vaan lopullisen lainapäätöksen teet aina itse.

Aasa lyhyesti:

  • Lainasumma: 2000 – 10 000 euroa.
  • Ikäraja: 20 vuotta.
  • Laina-aika: 6-60 kuukautta.

Entä kuka voi saada lainaa?

Lainaa saadakseen hakijan on oltava vähintään 20-vuotias vakituisesti Suomessa asuva henkilö, jonka luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainan hakemista varten tarvitset myös joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Sinulta ei vaadita mitään lisädokumentteja.

Kuinka haen lainaa?

Lainan hakeminen tapahtuu vaivattomasti verkossa. Ensi alkuun valitset tarvitsemasi lainasumman, jonka jälkeen täytät lainahakemuksen loppuun. Aasa lähettää sinulle lainapäätöksen viimeistään saman päivän aikana sähköpostiisi.

Onko laina vakuudetonta?

Kyllä on! Aasa laina on täysin vakuudetonta, etkä tarvitse lainallesi takaajaa. Lainasumma siirtyy omistukseesi heti saatuasi sen tilillesi ja rahat voit käyttää itse parhaaksi näkemälläsi tavalla.

Miten nopeasti rahat siirtyvät tililleni?

Lainahakemus pyritään käsittelemään aina saman päivän aikana ja yleensä rahat ovat tililläsi viimeistään seuraavana päivänä. Paras tapa saada rahat nopeasti ja varmasti tilille, on täyttää lainahakemus huolellisesti.

Kuinka maksan lainan takaisin?

Kun lainasi hyväksytään, sinulle lähetetään kotiin lyhennystaulukko, josta löydät kaikki maksamista varten tarvitsemasi tiedot. Lainaa lyhennetään ennalta sovitun aikataulun mukaisesti kerran kuukaudessa.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko määräytyy  aina yksilöllisesti ja siihen vaikuttaa mm. hakemasi lainasumman suuruus. Nimelliskorko on kiinteä ja se on jotakin 9,9 – 24,90 % väliltä. Esimerkkilaina: 3500 euron 24 kk lainan todellinen vuosikorko on 37,50 % ja kokonaiskustannus 4763.76 euroa.

Entä liittyykö lainaan muita kuluja?

Muita kuluja lainassa on mm. kuukausittainen tilinhoitomaksu alkaen 9 euroa / kk ja kertaluonteinen järjestelypalkkio alkaen 240 euroa.

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammin?

Kyllä voit! Voit koska vain maksaa lainan etukäteen ja sinulta ei veloiteta mitään lisämaksuja ennenaikaisesta maksamisesta. Kannattaa silti olla ensin yhteydessä asiakaspalveluun, jotta saat ajankohtaisen lainasumman maksettavaksesi.

Kuka omistaa Aasan?

Aasa Oy on täysin suomalainen rahoitusyhtiö, joka ei jaa asiakkaidensa yhteystietoja muiden rahoitusyhtiöiden tai pankkien kanssa. Yrityken toinen lainapalvelu on Yleislaina.

Aasan yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: arkisin kello 9-17.

Puhelinnumero: 0600 04045

Postiosoite: Hiomotie 19, 00380 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu@aasa.fi


  • Aasa