1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 5.00 / 5)
Loading...

Reissuluotto.fi

J.W. Yhtiöt Oy:n omistama reissuluotto on yksi Suomen vanhimmista pikaluottoja myöntävistä yrityksistä. Rahan käyttötarkoitusta ei tarvitse selitellä eikä luoton saamiseen tarvita vakuuksia tai takaajia.

Luottoja myönnetään asiakaspalvelun aukioloaikoina, eli klo 9-21 arkisin ja 11-19 viikonloppuisin. Näinä aikoina lainahakemukset käsitellään heti ja lainapäätöksen saa nopeasti. Rahat maksetaan tilille heti asiakkaan vahvistettua hyväksytyn lainahakemuksen. Pankkiyhteydestä riippuen rahojen siirtymiseen voi mennä 1-2 pankkipäivää.

Miten haet Reissuluottoa?

Reissuluotto myöntää 60-1500 euron suuruisia luottoja. 60-500 euron luotoilla on 30 päivää maksuaikaa ja laina maksetaan yhdessä erässä. 600-1000 euron luotoissa maksuaika on 60 päivää ja eriä kaksi ja tätä suuremmissa luotoissa maksuaika on 90 päivää ja eriä kolme.

Uudet ja alle 25-vuotiaat asiakkaat voivat saada enintään 500 euron lainoja. Kullakin asiakkaalla voi olla vain yksi avoin reissulaina kerrallaan.

Luottoa voi saada jokainen raha-asiansa hyvin hoitanut vähintään 20-vuotias suomen kansalainen. Hakemiseen tarvitaan lisäksi julkinen matkapuhelinliittymä sekä vakituinen osoite ja asuinpaikka Suomessa.

Ensimmäinen lainahakemus tulee aina tehdä verkossa, jolloin asiakas tunnistautuu palveluun verkkopankkitunnuksillaan ja hänelle myönnetään henkilökohtainen PIN-koodi. PIN-koodin avulla käyttäjä voi hakea uutta lainaa helposti joko verkossa tai tekstiviestillä samasta matkapuhelinnumerosta, jota hän käytti koodin luomiseen. Hakija saa hakemuksen hyväksymisestä viestin matkapuhelimeensa, joka hänen täytyy hyväksyä 6 tunnin aikana saadakseen lainan.

Mitä Reissuluoton vippi maksaa?

Tekstiviesteistä veloitetaan 1,90 euroa kappaleelta, joka veloitetaan puhelinlaskun yhteydessä. Varsinaisen lainan lisäksi maksettavaksi tulevat lainakulut ovat lainasummasta ja takaisinmaksuajasta riippuen 25-450 euroa. Maksumuistutuksista peritään 5 euroa kappaleelta ja erääntyneistä maksuista menee viivästyskorkoa.

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Jätä kommentti